Μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές σας από το Online φαρμακείο μας με τους παρακάτω τρόπους:

  • Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa&MasterCard
  • Αντικαταβολή
  • Τραπεζική Κατάθεση

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "VivaPayments" της VivaPayments Services S.A.και χρησιμοποιεί υψηλή κρυπτογράφηση. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  1. Πληρωμή μέσω Paypal

  2. Πληρωμή με αντικαταβολή

  3. Πληρωμή στο φαρμακείο (αφορά παραλαβές παραγγελιών από το φαρμακείο μας)

  4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας

Σημαντικό! Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο store@cellpharmacy.gr ή καλέστε μας τηλεφωνικά στο 2310655017 και 6936592686 ή απλά αφήστε μήνυμα με το όνομα της τράπεζας που κάνατε τη κατάθεση στο πεδίο ‘Προσθήκη Μηνύματος’ κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σημείωση: Παρακαλούμε, πριν ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας, να σημειώσετε στο πεδίο 'Αιτιολογία' το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

*Σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος ή μεταφορά χρημάτων από τράπεζα του εξωτερικού, τα έξοδα του εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

 

Τύπος Παραστατικού

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο παραστατικού που θέλετε να εκδοθεί:

  • Απόδειξη Λιανικής 
  • Τιμολόγιο

*Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου θα πρέπει να συμπληρωθούν τα επιπλέον πεδία (Επωνυμία, ΑΦΜ κλπ.)

*Τα εκπτωτικά κουπόνια από το Newsletter, οι μεγάλες προσφορές όλων των εταιρειών, οι πόντοι, καθώς και τα πακέτα προσφορών, δεν τιμολογούνται για χονδρική πώληση.

*Είναι στην διακριτική ευχέρεια του cellpharmacy.gr να αξιολογεί τις παραγγελίες όταν αυτές εισάγονται στο σύστημα από άλλα φαρμακεία, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, όσον αφορά τις παραγγελθείσες ποσότητες.

Ακυρώσεις/Επιστροφές Παραγγελιών

Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές μόνον εφόσον μας ενημερώσετε εγκαίρως πριν γίνει η αποστολή των προϊόντων. Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την αποστολή, επιβαρύνεστε με τα αντίστοιχα έξοδα.

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο store@cellpharmacy.gr ή στο τηλέφωνο 2310655017 και 6936592686.

Σε περίπτωση που η παραγγελία που θέλετε να ακυρώσετε είναι ήδη πληρωμένη, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 1 εργάσιμης ημέρας από τη στιγμή που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, ενδέχεται η επιστροφή των χρημάτων να καθυστερήσει μέχρι και 7 εργάσιμες ημέρες λόγω της αντίστοιχης χρονοκαθυστέρησης του συστήματος της συνεργαζόμενης τράπεζας.

Επιτυχής προσθήκη προϊόντος στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Η σελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε.